Meer resultaten voor kapper tilburg noord

 
kapper tilburg noord
Haarstudio Caroline Heren en dameskapsalon Tilburg.
En volgt de nieuwste trends om een goed en professioneel advies te kunnen geven. Graag tot snel., Team Haarstudio Caroline. Deel deze pagina. Vertrouwde sfeer en even lekker ontspannen. Tartinistraat 69 5049 CV Tilburg 013 455 46 09 Facebook. Webdesign door Studio Suikerwit.
kappers
Home Trendline Haarmode Tilburg.
5011 LB Tilburg. Lijnsheike 9 vlakbij Wagnerplein 5011 LB Tilburg 013-4551599 info@trendlinehaarmode.nl. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.
seo tips
Home Smeets en Co Kappers Tilburg.
Zo houden wij rekening met de persoonlijke uitstraling van ieder individu om zo de perfecte coupe en kleur te bereiken. Wij knippen geen coupes die een dagelijkse strijd garanderen, maar creëren een vorm die dag na dag gemakkelijk te realiseren is.
buddha to buddha ring
De 9 leukste kappers van Tilburg indebuurt Tilburg.
Transvaalplein 32, Tilburg. Bekijk meer: beauty en wellness. Foto: Tons Salon Facebook. Een klimmuur, hobbelpaard en kuikentjes maken duidelijk dat Tons Salon aan het Paletplein geen doorsnee kapper is. Terwijl jij je laat knippen in de comfortabele stoelen kun je ook nog eens genieten van een stukje mos op de muur.
taurus riool
7 x geweldige kappers in Tilburg indebuurt Tilburg.
De kapper is de ideale plek voor je welverdiende me-time. Bij Fred Style Kappers zit dat wel goed. Laat je verwennen in de massagestoel, drink van een overheerlijke cappuccino en loop met trendy haar weer naar buiten. Sommige klanten komen hier al 25 jaar! Fred Style Kappers kappers. nu open 0900: 1800.: Piusplein 23, Tilburg.
goud kopen verstandig
Kapper of Kapsalon zoeken in Tilburg Kappers.nl.
Een overzicht van 148 kappers of kapsalons in. Een overzicht van 148 kappers of kapsalons in Tilburg, Noord-Brabant. Kies een gewenste kapper of haarspecialist uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: mannen of herenkapper, vrouwen of dameskapper, kinderkapper, thuiskapper, barber of kies voor een kapsalon waar u zonder afspraak terecht kunt. De vermelde kappers kunnen uw haren wassen, knippen, föhnen en kleuren, maar ook helpen met extensions, balyage, invlechten, opsteken, weave, een keratinebehandeling, een permanent, een bruidkapsel, make-up visagie, epileren, schoonheidsbehandelingen, het trimmen van een baard en pruiken. U kunt terecht bij een kapper in een van de vele stadsdelen, wijken en buurten, zoals: Besterd, Binnenstad / Centrum, Broekhoven, De Blaak, Goirke, Hasselt, Koolhoven, Korvel, Noord, Oost, Reeshof, West, Witbrand, Zuid.
Hairfashion Rob Rasenberg Dames en Heren Kapperszaak Tilburg, 013-5350170.
Mijn zoontje van 5 wil niet graag naar de kapper de laatste keer is mijn zoontje door Rob geknipt en hij vond het helemaal geweldig! Mijn zoontje had het de volgende dag nog over Rob. Thnx Rob dat door jou mijn zoontje het weer leuk vindt om naar de kapper te gaan!
Haarmode Maarten van den Broek.
De drie salons zetten de traditie voort. Precies 100 jaar geleden startte Theo van den Broek een kapsalon in de Gasstraat in Tilburg, en in januari 1925 verhuisde hij met zijn coiffeurszaak naar de huidige Nicolaas Pieckstraat nummer 10. Tot op de dag van vandaag zit de zaak daar gevestigd, inmiddels onder leiding van Gerrit's' oudste zoon Dorus. In 1941 neemt zoon Gerrit de schaar van zijn vader over. Gerrit begon met het verkopen van elektrische scheerapparaten in de salon, in de tijd dat nat scheren nog heel bijzoner was bij de kapper.
Team Kappers Tilburg Team Kappers.
Vanaf 25 Kleuren. bekijk en bereken jouw prijs. Volg TEAM TILBURG op Facebook om geen enkele deal te missen! Op zoek naar een goede kapper in Tilburg? En wil je direct naar de kapper? We verwelkomen je graag bij Team Kappers in Tilburg.

Contacteer ons