Resultaten voor kapsalon tilburg

 
kapsalon tilburg
kapsalon - Kapper cursus / vervolgopleiding.
onderstaande zoekfunctie de dichtstbijzijnde kapsalon die met 50% korting of gratis knipt wanneer je je haar wilt doneren. Overzicht van alle instanties Zoek een specifieke instantie op naam Vind een instantie op postcode of plaatsnaam Zoek op provincie. Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Gelderland Utrecht Flevoland Overijssel Drenthe Groningen Friesland België Duitsland Overig.
Kapper Tilburg WieWatHaar WieWatHaar.
Als je wil weten waar deze kapper Tilburg zich bevindt, kun je onder andere de kapsalons Brainwash, Diva Kappers, John Beerens en Team Kapsalon bezoeken. Naast de exclusieve hairstylisten kun je ook een goedkope kapper Tilburg op deze site vinden.
koelkast
Kapsalon in de Reeshof Tilburg voor dames en heren.
Wij hopen je snel bij ons te zien in de salon! Heb je een vraag of ben je benieuwd wat er mogelijk is? Bel ons op locatie Dongen of Tilburg of stuur ons een mailtje! Kappersabonnementen in Tilburg bij Flawless Kapsalon.
online tijdschrijven
Riccio Kappers: kapsalon voor hem en haar te Tilburg, Breda, Rijen relax@ricciokappers!
In onze salons in Tilburg, Breda en Rijen bieden wij onze klanten dagelijks top vaktechniek in een vertrouwde sfeer. Van bijpunten tot complete makeovers, bij Riccio Kappers ben je aan het juiste adres. Komt tot rust in één van onze salons in Tilburg, Breda of Rijen.
wikkelfolie
7 x geweldige kappers in Tilburg indebuurt Tilburg.
Inmiddels heeft hij een succesvolle kapsalon waar hij samen met meerdere haarspecialisten nog elke week klanten knipt. De geliefde kapsalon heeft twee vestigingen in de stad, namelijk aan de Leharstraat en de Gilzerbaan. Louis van Buren beauty en wellness. Leharstraat 106 en Gilzerbaan 28, Tilburg.
keyboost
Team Kappers Tilburg Team Kappers.
Ik kom nu een jaar of 2/3 bij Team kappers Tilburg. Iedere keer naar tevredenheid. Het feit dat ik zonder afspraak terecht kan, de sms service bij wat langere wachttijd en hoe ik iedere keer de deur uitga zorgen dat overstappen voor mij niet zal gebeuren. Ook de sfeer in de salon is altijd goed. Net als de prijzen. Daan Brocken 03-01-2018. felip munoz 31-12-2017. ellen waijers 19-12-2017. Ik ben al veel jaren super tevreden! Olivia van lieshout 16-12-2017. een goede kapper die luistert naar wat je wilt! goede service en fijne omgeving. de Belder 15-12-2017. De wachttijd is soms te lang, 15u! Maar als ze jou dan helpen wordt het heel goed en vriendelijk gedaan. jamie Harahap 13-12-2017. Toos van Amelsfort 10-12-2017. Dames die het vak kennen en tevens altijd gezellig en gastvrij. Kom er graag. j schoofs 08-12-2017. Snel aan de beurt. De kapster is kundig en geeft uitleg over garantie en vooral is verbaal niet druk aanwezig. D brouwer 06-12-2017. Het is voor mij een prima kapsalon, met een vriendelijke benadering.
tandarts tilburg
Kapsalon Schuurkes, de kapper zonder afspraak! Kapper, kapsalon, z-one, bruidskapsel, dameskapper, herenkapper, kinderkapper.
Om uw haar de juiste behandeling te geven gebruiken we alleen de topproducten van z.one en natuurlijk zijn die producten ook bij ons te koop. 5025 JK Tilburg. telefoon: 013 543 04 53. Kapsalon Schuurkes, de kapper zonder afspraak! Initio Theme powered by WordPress.
Kappers en Kapsalons in Tilburg: Boek direct online! Treatwell.
Toon alle services. Willem II Straat, Tilburg. Najets Hairstudio, gevestigd aan de Telefoonstraat in Tilburg, is een veelzijdige kapsalon. Zo kun je naast het genieten van een fijne knip en kleurbeurt ook behandelingen als het epileren en verven van de wenkbrauwen èn een manicure ondergaan.
Kapper of Kapsalon zoeken in Tilburg Kappers.nl.
Een overzicht van 150 kappers of kapsalons in. Een overzicht van 150 kappers of kapsalons in Tilburg, Noord-Brabant. Kies een gewenste kapper of haarspecialist uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: mannen of herenkapper, vrouwen of dameskapper, kinderkapper, thuiskapper, barber of kies voor een kapsalon waar u zonder afspraak terecht kunt.
Cas van de Broek Haarmode. Home.
Haarmode Cas van den Broek is een begrip in Tilburg. Een echte mannensalon waar je terecht kunt voor een goed advies over de laatste haarmode trends, de beste producten voor de juiste styling en over het gebruik van de fijnste haarverzorgings producten.
Cosmo Hairstyling Tilburg Cosmo Hairstyling.
Dit was mijn tweede bezoek bij de Cosmo kapsalon. Na mijn behandeling ziet mijn haar er weer gezond en glanzend uit. Het kost wel wat maar dan heb je ook wat! Ricardo Verhoeven 28-07-2017. Jeanine van Velzen 25-07-2017. Ik vind mezelf een lastige klant en ga niet vaak naar de kapper, maar toch ga ik er altijd tevreden weg! Harmen Scheer 23-07-2017. Cosmo Tilburg heeft goede kapsters en kapper.

Contacteer ons