Meer resultaten voor kapsalon in tilburg

 
kapsalon in tilburg
kapsalon - Kapper cursus / vervolgopleiding.
onderstaande zoekfunctie de dichtstbijzijnde kapsalon die met 50% korting of gratis knipt wanneer je je haar wilt doneren. Overzicht van alle instanties Zoek een specifieke instantie op naam Vind een instantie op postcode of plaatsnaam Zoek op provincie. Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Gelderland Utrecht Flevoland Overijssel Drenthe Groningen Friesland België Duitsland Overig.
5 GOEDKOPE KAPPERS VOOR STUDENTEN IN TILBURG Wij Zijn Tilburg.
Bij Zijn Haarmode in Tilburg kunnen alle mannelijke studenten terecht voor een goedkope trim of knipbeurt. Studenten profiteren namelijk op woensdag en donderdag van korting bij deze kapsalon! Studenten Wat is er te doen. Wij Zijn Tilburg is een nieuw stadsplatform dat door liefhebbers van Tilburg wordt bijgehouden.
internet overstappen
7 x geweldige kappers in Tilburg indebuurt Tilburg.
Inmiddels heeft hij een succesvolle kapsalon waar hij samen met meerdere haarspecialisten nog elke week klanten knipt. De geliefde kapsalon heeft twee vestigingen in de stad, namelijk aan de Leharstraat en de Gilzerbaan. Louis van Buren beauty en wellness. nu open 0830: 1800.: Leharstraat 106 en Gilzerbaan 28, Tilburg.
Hague
De Kapper in Tilburg Snel een afspraak bij Kapper Hardy's.'
Kapper in Tilburg. Kom naar dé Kapper in Tilburg. Hardys is niet zomaar een kapper. je komt bij ons voor een totaalbeleving waarbij we jou compleet laten stralen. Een gepersonaliseerd advies vormt het startpunt van elke behandeling. Onze experts zien direct welke coupe en make-up past bij jouw gelaatstrekken en huidskleur en passen hun werkwijze daarop aan.
abn access online
Team Kappers Tilburg Team Kappers.
jeannet van de graaf 05-01-2018. Ik kom nu een jaar of 2/3 bij Team kappers Tilburg. Iedere keer naar tevredenheid. Het feit dat ik zonder afspraak terecht kan, de sms service bij wat langere wachttijd en hoe ik iedere keer de deur uitga zorgen dat overstappen voor mij niet zal gebeuren. Ook de sfeer in de salon is altijd goed. Net als de prijzen. Daan Brocken 03-01-2018. felip munoz 31-12-2017. ellen waijers 19-12-2017. Ik ben al veel jaren super tevreden! Olivia van lieshout 16-12-2017. een goede kapper die luistert naar wat je wilt! goede service en fijne omgeving. de Belder 15-12-2017. De wachttijd is soms te lang, 15u! Maar als ze jou dan helpen wordt het heel goed en vriendelijk gedaan. jamie Harahap 13-12-2017. Toos van Amelsfort 10-12-2017. Dames die het vak kennen en tevens altijd gezellig en gastvrij. Kom er graag. j schoofs 08-12-2017. Snel aan de beurt. De kapster is kundig en geeft uitleg over garantie en vooral is verbaal niet druk aanwezig. D brouwer 06-12-2017. Het is voor mij een prima kapsalon, met een vriendelijke benadering.
Kapper of Kapsalon zoeken in Tilburg Kappers.nl.
Een overzicht van 148 kappers of kapsalons in. Een overzicht van 148 kappers of kapsalons in Tilburg, Noord-Brabant. Kies een gewenste kapper of haarspecialist uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: mannen of herenkapper, vrouwen of dameskapper, kinderkapper, thuiskapper, barber of kies voor een kapsalon waar u zonder afspraak terecht kunt.
Cosmo Hairstyling Tilburg Cosmo Hairstyling.
Dé Toonaangevende Kapper bij jou in Tilburg. Of je wilt knippen, kleuren, stylen of föhnen, onze hairstylisten denken graag met je mee. Maak direct online een afspraak bij Cosmo Hairstyling Tilburg. Maandag van 1000: tot 1800: uur. Dinsdag van 900: tot 1800: uur.
Avantgarde Kappers Tilburg Dè Professionele Kapper in Tilburg.
De Kapper in Tilburg! Uiterlijk is afhankelijk van het moment, de situatie en je persoonlijke gevoel. In de ochtend kies je je outfit voor de dag zorgvuldig uit. Ben je tevreden met je kleding, dan voel je je direct een stuk lekkerder en zelfverzekerd.
Stylist Home Diva Kappers.
Ik wil nooit meer iemand anders aan mijn haar hebben" Jeske de Leeuw Blij in alle opzichten. Vaak" voel ik me onzeker bij het kiezen van de juiste kleuring. Stephanie neemt altijd rustig de tijd om me uitgebreid te adviseren. En het resultaat is altijd top" Sophie van Oeveren Staat er gekleurd op. Ik" wil niet teveel gekke dingen, maar ook geen compleet standaard kapsel. Robbie weet me altijd weer up-to-date de deur uit te sturen. Daar wordt ik blij van" Dennis van den Broek Business Casual. Maak vandaag nog een afspraak! Dry Haircut op jou afgestemd. Wanneer haar nat. Balayage / Highlights. Wat is Balayage? Barber Cut Door. Bond Fusion by Keune. Maandag: 1100: 1800.: Dinsdag: 0930: 18.00. Woensdag: 0930: 21.00. Donderdag: 09.30 21.00. Vrijdag: 09.30 18.00. Zaterdag: 09.30 17.00. 5038 SM Tilburg.
Kapper Tilburg WieWatHaar WieWatHaar.
Als je wil weten waar deze kapper Tilburg zich bevindt, kun je onder andere de kapsalons Brainwash, Diva Kappers, John Beerens en Team Kapsalon bezoeken. Naast de exclusieve hairstylisten kun je ook een goedkope kapper Tilburg op deze site vinden. En voor de heren ook speciaal in het lijstje; de barbers in Tilburg.

Contacteer ons