Meer resultaten voor kapper aan huis tilburg

 
kapper aan huis tilburg
Thuiskapper Richard.
Persoonlijk, vakkundig, creatief. en bij u aan huis! Thuiskapper Richard heeft n jarenlange all-round ervaring in professionele hairstyling. Wij adviseren u graag! Onze scherpe tarieven vindt u in onze prijslijst. Neem gerust contact op voor meer informatie, een afspraak of advies.
kappers
Laura's' Haarverzorging.
Wegens drukte nemen wij tijdelijk geen nieuwe klanten aan. De kwaliteit van een salon voor de prijs van een thuiskapper. Lauras Haarverzorging is een kleine kapsalon aan huis in Tilburg. Je kunt terecht bij mij voor verschillende haarverzorging, knipbeurten en informatie.
wasmachine
Thuiskapster Monique Ambulante Kapsalon Monique.
Op de site van Ambulant Kapster Monique voor Tilburg en omgeving. Bent u de volgende klant die een gediplomeerd thuiskapster met meer dan 25 jaar ervaring aan huis krijgt? Uw kapster aan huis voor het hele gezin. Dames heren en/of kinderen worden tegen een scherpe prijs uitstekend geknipt.
buddha to buddha ring
Kapper aan huis Tilburg De Telefoongids.
Geopend op Vrijdag 7. Geopend op Zaterdag 7. Geopend op Zondag 2. Haarwerken en haaraanvullingen 1. Toon 4 resultaten. Kapper in Tilburg. Kapper Aan Huis in Tilburg. Kapper aan huis in Tilburg. Haar ID aan huis. Ophemertstraat 115, 5045TE, Tilburg.
Muurstickers
Haar ID aan huis Kapper in Tilburg.
Op zoek naar een kapper aan huis in omgeving Tilburg? Bel voor een afspraak. Haar ID aan huis. Ambulant kapster in omgeving tilburg. Mijn naam is Wendy Raaijmakers. In 2004 heb ik mijn opleiding tot allround kapster met succes afgerond.
zilveren kruis polisblad
Thuiskapster Tilburg.
Op dit moment is het niet mogelijk om nieuwe afspraken via de website in te plannen! De afgelopen jaren ben ik vaste klant bij Monique als het gaat om het knippen van mijn haren. Dankzij de deskundigheid van Monique, ga ik altijd met het gewenste resultaat naar huis!
Home Femke's' hair x-press Uw thuiskapster in Tilburg.
Een enthousiaste en ervaren ambulant kapster in Tilburg eo. Na een aantal jaren ervaring opgedaan en in 2 verschillende kapsalons gewerkt te hebben, heb ik de touwtjes in eigen handen genomen. Persoonlijk bij de mensen thuis met professionele producten en tijden die u en mij schikken.
Op zoek naar een thuiskapper in Tilburg? Thebe Extra.
Kapper aan huis Tilburg. Kapper aan huis Tilburg. Moeten uw haren nodig geknipt worden óf wilt u een nieuwe coupe uitproberen, maar weet u niet waar u de tijd vandaan moet halen? Dan biedt een kapper aan huis de ideale oplossing.
Ik ben Thuis! Thuis! Hair Fashion.
komt ook in de avonduren graag naar u toe. In de huidige tijd waarin we het druk hebben is het prettig om niet meer naar de kapper te hoeven gaan, maar dat de kapper aan huis komt. Ruim 15 jaar ervaring.
Kapster Nicoline ThuiskappersNederland.nl.
dit doe ik nu inmiddels al 15 jaar met veel plezier. Nicoline is kapster aan huis in.: Breda, Teteringen, Ulvenhout en Effen. Zes jaar geleden heb ik besloten mijn vakkennis aan anderen te gaan onderwijzen in de vorm van cursussen en privélessen. Dit doe ik twee keer per week. Natuurlijk wil ik met beide benen in het vak blijven staan, daarom werk ik voor drie dagen als ambulant kapster in Breda en omgeving. Mijn specialiteiten zijn bruids-/opsteekkapsels en technisch goed knippen waarbij ik kijk naar gezichtsvormen en lijnen. woensdag 900: tot 1800uur.: donderdag 900: tot 1800uur.: vrijdag 900: tot 1800uur.: Opleiding en cursussen. Na het behalen van mijn All round kappers diploma op het ROC in Tilburg, heb ik nog extra opleidingen gevolgd bij Sjenkels Academie.

Contacteer ons