Resultaten voor Kappers Tilburg

 
Kappers Tilburg
Cosmo Hairstyling Tilburg Cosmo Hairstyling.
Goede expertise, altijd tevreden en zeer vriendelijke kappers. erika verwey 07-09-2018. Ik ga altijd iedere acht weken naar Alicia van Cosmo Tilburg en ben zeer tevreden. Ze neemt de tijd en aandacht voor mij en knipt en kleurt super goed.
seo tools
7 x geweldige kappers in Tilburg indebuurt Tilburg.
Laat je verwennen in de massagestoel, drink van een overheerlijke cappuccino en loop met trendy haar weer naar buiten. Sommige klanten komen hier al 25 jaar! Fred Style Kappers kappers. nu open 0900: 1800.: Piusplein 23, Tilburg. Bekijk meer: kappers.
goedkoop lenen
Trends Kappers.
Welkom bij Trends Kappers. In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Heeft u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk advies. Voor een afspraak kunt u altijd langskomen.
sea life blankenberge
Team Kappers Tilburg Team Kappers.
Volg TEAM TILBURG op Facebook om geen enkele deal te missen! Op zoek naar een goede kapper in Tilburg? En wil je direct naar de kapper? We verwelkomen je graag bij Team Kappers in Tilburg. We werken zonder afspraak. Ons Team met kappers staat dus altijd voor je klaar.
Farming Simulator
Avantgarde Kappers Tilburg Dè Professionele Kapper in Tilburg.
Avantgarde Kappers Tilburg is dè kapper in Tilburg. Avantgarde haar en huidverzorging gaat een stapje verder. Het is geen salon als zoveel anderen. Ons team staat oprecht enthousiast voor u klaar, zo wordt een bezoek aan onze salon, al gauw een cadeautje voor jezelf.
charleroi
5 GOEDKOPE KAPPERS VOOR STUDENTEN IN TILBURG Wij Zijn Tilburg.
Aangezien het toch ook belangrijk is om er goed uit te zien, hebben wij een overzicht gemaakt van kappers in Tilburg waar je gerust naartoe kunt gaan met een kleine portemonnee. Bij Kokkys kun je op woensdag als student terecht voor een goedkope en kwalitatieve knipbeurt.
Kapper of Kapsalon zoeken in Tilburg Kappers.nl.
Een overzicht van 148 kappers of kapsalons in. Een overzicht van 148 kappers of kapsalons in Tilburg, Noord-Brabant. Kies een gewenste kapper of haarspecialist uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: mannen of herenkapper, vrouwen of dameskapper, kinderkapper, thuiskapper, barber of kies voor een kapsalon waar u zonder afspraak terecht kunt.
Stylist Home Diva Kappers.
Wanneer haar nat. Balayage / Highlights. Wat is Balayage? Barber Cut Door. Bond Fusion by Keune. Maandag: 1100: 1800.: Dinsdag: 0930: 18.00. Woensdag: 0930: 21.00. Donderdag: 09.30 21.00. Vrijdag: 09.30 18.00. Zaterdag: 09.30 17.00. 5038 SM Tilburg. Volg ons op.
De Kapper in Tilburg Snel een afspraak bij Kapper Hardy's.'
Onze kappers verwennen je met een haarmassage. Hardys vindt luxe en aandacht erg belangrijk, dat begint al bij de ontvangst. Zorgvuldig begeleiden wij je naar jouw plek en schenken we een drankje voor je in. In onze comfortabele ligstoelen geniet je vervolgens van een heerlijke haarmassage, waarbij we gebruik maken van diverse technieken zoals Shiatsu. Wij leggen jou van het begin tot einde in de watten. Je zult onze salon verlaten als herboren. Laat je verrassen met een nieuwe look. Elke kapper kan de puntjes knippen. Een afspraak bij Hardys is van geheel andere cachet. Wij zijn erop gebrand jouw ervaring excellent te maken. Onze ervaren specialisten zullen dan ook altijd proberen om samen met jou tot een totaal nieuw kapsel te komen. Je koopt immers ook niet twee keer dezelfde schoenen. Geef ons jouw vertrouwen en je merkt dat wij jou positief verrassen met een stijlvolle coupe. Plan een afspraak. Havendijk 28, Tilburg.

Contacteer ons